Home Over Projecten Blog Contact

Website onderhoud

dienst

Het is belangrijk om te realiseren dat een website niet 'klaar' is na lancering. Om een website effectief te gebruiken is het belangrijk om regelmatig aanpassingen te maken met nieuwe afbeeldingen en nieuwe teksten. Op deze manier krijgen je bezoekers actuele informatie te zien en zal de website ook hoger scoren op zoekmachines zoals Google.

Je kan er voor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook mogelijk om aanpassingen aan mij door te geven en deze door mij te laten doorvoeren op je website. Hiervoor zou je een onderhoudsovereenkomst kunnen afnemen. Dit artikel geeft informatie over de ins and outs betreft deze onderhoudsovereenkomst.

Diensten

De volgende diensten zijn inbegrepen binnen de onderhoudsovereenkomst:

  • Content aanpassingen - Content kan op aanvraag aangepast worden. Je hoeft alleen de aanpassing door te geven via bijvoorbeeld e-mail of telefoon en de wijziging zal zo snel mogelijk worden gedaan.
  • Kleine layout aanpassingen - Het is mogelijk om kleine aanpassingen de doen aan de layout van de website om content beter in beeld te kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan afbeelding positionering.
  • Pagina's toevoegen - Het toevoegen van extra pagina's met behulp van een bestaand template dat eerder ontwikkeld is. Iedere website heeft minimaal één template voor een simpele pagina met tekst dat geschikt is voor bijvoorbeeld een Terms of Service. Een pagina met unieke layout en functionaliteiten hoort hier dus niet bij.
  • Kleine technische aanpassingen - Denk aan bijvoorbeeld het aanpassen van een e-mail adres waar een contact formulier aan staat gekoppeld. Of het aanpassen / toevoegen van een veld aan een contact formulier.
  • Afbeeldingen optimaliseren - Wanneer er wordt gevraagd om afbeeldingen aan te passen op de website, zal deze afbeelding vooraf worden geoptimaliseerd om de snelheid van de website te bevorderen.

Uren

Wanneer je een onderhoudsovereenkomst afneemt kan je me per maand een uur aan het werk zetten met de diensten die hierboven genoemd zijn. Als je die maand minder dan 30 minuten gebruikt, kan je uren gaan sparen. Het sparen van uren is een nieuw concept en is een uitprobeersel.

Iedere maand kan je 30 minuten sparen voor overige werkzaamheden. Je kan deze gespaarde minuten gebruiken om bijvoorbeeld op een gegeven moment een uitbreiding te laten doen op je website. Als je gebruik maakt van een dienst in de onderhoudsovereenkomst, gaat dit van de minuten af die je anders zou sparen die maand, maar het gaat niet af van je al gespaarde uren.

Voorbeeld: De maand begint en je wilt een aanpassing doen die wordt gedekt door de onderhoudsovereenkomst. De aanpassing heeft mij 10 minuten gekost. Verder laat je geen dingen aanpassen die maand. Aan het eind van de maand wordt er 20 minuten aan je opgespaarde tijd toegevoegd.
Voorbeeld 2: De maand begint en je wilt een groot aantal aanpassingen doen op je website die worden gedekt door de onderhoudsovereenkomst. De aanpassingen kosten mij in totaal 1 uur. Aan het eind van de maand worden er 0 minuten toegevoegd aan je gespaarde minuten, er worden geen minuten afgetrokken van je gespaarde minuten

Extra informatie

Twijfel je of wil je graag meer informatie over de onderhoudsovereenkomst? Klik hier om contact op te nemen.

De onderhoudsovereenkomst waarover wordt gesproken op deze pagina is alleen toepasselijk voor websites gebouwd door Web-SJ met het SJ Backend CMS systeem.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met het uitwerken van jouw nieuwe idee.

Neem contact op